Порошенко зняв з посади голову ще однієї облдержадміністрації

24 листопада 02:30

Фіщук звільнений з посади з формулюванням "згідно з поданою заявою".

 

Президент України Петро Порошенко своїм розпорядженням зняв Олександра Фищука з посади голови Чернівецької обласної державної адміністрації, йдеться в указі президента №389/2018 від 23 листопада, опублікованому на сайт президента.

"Звільнити Фищука Олександра Георгійовича з посади голови Чернівецької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", - йдеться в указі.

Головою Чернівецької обласної державної адміністрації Фіщук став 5 лютого 2015 року. З 2012 по 2014 він був народним депутатом від "Батьківщини", обраному в одномандатному окрузі № 202.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко відправив у відставку голову Луганської ОДА Юрія Гарбуза, який також був звільнений від займаної посади з формулюванням "згідно з поданою заявою".

Як писало DT.UA, у жовтні були звільнені очільники чотирьох ОДА. Президент підписав подання на звільнення голови Луганської ОДА Юрія Гарбуза, голови Київської ОДА Олександра Горгана, голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука, а також голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.