Поранена в Троїцькому жінка вижила і знаходиться в реанімації

18 травня 11:34

Голова Луганської обладміністрації спростував інформацію про смерть.

 

Жінка, яка отримала поранення в результаті обстрілу села Троїцьке Попаснянського району Луганської області, знаходиться у реанімації у важкому стані. Про це заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз в Facebook, спростувавши інформацію про її загибель.

"Станом на 10:30 36-річна жінка, яка постраждала в результаті нічного обстрілу с. Троїцьке, знаходиться в реанімації Лисичансьої центральної міської лікарні ім.Титова. Лікарі оцінюють її стан як важкий, але стабільний", - написав Гарбуз.

Також він додав, що 18-річний син жінки отримав поранення ніг, але його життю нічого не загрожує. Зараз він отримує кваліфіковану психологічну допомогу.

Нагадаємо, що в ніч на п'ятницю бойовики обстріляли приватний сектор селища Троїцьке Луганської області. Один із снарядів потрапив у приватний будинок по вулиці Ковальська, де перебувала сім'я - батько, мати і двоє синів. В результаті обстрілу загинули 13-річний хлопчик та його 39-річний батько. 36-річна мати і 18-річний син госпіталізовані в лікарні з мінно-вибуховими травмами і важкими осколковими пораненнями. Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський помилково повідомив, що поранена жінка померла в лікарні.