Поліція затримала ймовірного вбивцю демобілізованого учасника АТО

01 квiтня 23:42

Боєць 12 окремого мотопіхотного батальйону Артем Приходько був убитий у Києві у вересні минулого року.

 

У п'ятницю, 1 квітня, київська поліція затримала підозрюваного у вбивстві бійця 12 окремого мотопіхотного батальйону Збройних сил Артема Приходько, який був убитий в ніч з 26 на 27 вересня 2015 року.

Про це начальник ГУ НПУ в Києві Андрій Крищенко повідомив на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю ввечері.

"Тільки що співробітниками Карного розшуку Главку завершена операція, яка тривала більше трьох місяців. Затриманий перебував у розшуку Б., який брав безпосередню участь у подіях, коли був убитий Артем Приходько, воїн, який зі зброєю в руках захищав Україну і загинув у "мирному" Києві від рук покидьків", – написав начальник київської поліції.

Крищенко уточнив, що в суботу підозрюваний буде доставлений до суду для обрання йому запобіжного заходу.

Отличное окончание пятницы. Только что сотрудниками Уголовного розыска Главка завершена операция которая длилась боле...

Опубліковано Андреєм Крищенком 1 квітня 2016 р.

Нагадаємо, демобілізований учасник антитерористичної операції Артем Приходько був убитий у Києві у вересні 2015 року.

Група ветеранів АТО святкувала в одному з київських кафе демобілізацію третьої хвилі, коли двоє відвідувачів спровокували конфлікт з бійцями, відпускаючи в їх бік жарти про "захисничків". Конфлікт переріс у бійку, під час якої хулігани відкрили вогонь з пістолета Макарова. Це їм не допомогло, і вони змушені були тікати. Один з правопорушників намагався втекти з місця конфлікту автомобілем, скоїв наїзд на відвідувачку кафе і Артема Приходько. Від отриманих травм боєць помер.