Поліція зафіксувала на Великдень півтисячі ДТП

29 квiтня 18:36

За останню добу в ДТП травмовано 102 людини, 7 - загинули.

 

Протягом минулої доби поліцейські зупинили понад 400 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками алкогольного та іншого сп'яніння. Про це інформує в понеділок, 29 квітня, прес-служба Нацполіції.

Крім того, зафіксовано факти перевищення встановленого обмеження швидкості з боку майже тисячі водіїв. Всього на території держави за минулу добу скоєно понад півтисячі ДТП.

Наголошується, що за добу поліцейські зафіксували 5935 порушень правил дорожнього руху, з початку заходів "Тиждень безпеки дорожнього руху" - 21443 порушень.

Зокрема, за добу патрульні виявили 414 водіїв, які керували транспортними засобами, які мали ознаки алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Крім того, поліцейські виявили 620 фактів управління транспортним засобом без відповідних документів. Також зафіксовано факти перевищення встановленого обмеження швидкості з боку 917 водіїв.

Лише на території держави за минулу добу скоєно 511 дорожньо-транспортних пригод. Зафіксовано 100 ДТП з травмованими, у яких загинуло 7 осіб та травмовано - 102 людини.

Раніше повідомлялося, що на Різдво, 7 січня, поліція виявила 159 нетверезих водіїв.

Як писало DT.UA, на сьогодні автомобільна система України налічує понад 9,2 млн транспортних засобів, у тому числі: 6,9 млн легкових автомобілів, близько 250 тис. автобусів, 1,3 млн вантажівок, понад 840 тис. одиниць мототранспорту. Докладніше про реформу для водіїв читайте в статті Тетяни Кириленко "Чіповані права з обмеженим строком дії" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".