Поліція відкрила справу через прорив тепломережі біля ТРЦ Ocean Plaza в Києві

14 сiчня 12:20

Санкція статті, за якою почали провадження, передбачає до трьох років позбавлення волі.

 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом прориву тепломережі біля ТРЦ Ocean Plaza в Києві, повідомив відділ комунікації столичної поліції. У результаті прориву тепломережі постраждали 10 осіб, сімох із яких госпіталізували.

"За фактом події слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270-1 (Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Наразі у рамках досудового розслідування проводяться невідкладні слідчі дії для встановлення усіх обставин події", - йдеться у повідомленні.

Поліція продовжує забезпечувати порядок на місці прориву тепломережі.

Читайте також: У столиці рве труби з окропом: три аварії за один день

Нагадаємо, у Києві затопило торгово-розважальний центр Ocean Plaza на Либідській. Причиною став порив труби.

Під час пориву труби тепломережі постраждали десятеро людей, сімох із них госпіталізовано. За інформацією рятувальників, із маршрутного таксі, а також із тролейбуса, що стояв поруч і опинився в паровій завісі, винесли сімох осіб. Гаряча вода потрапила на нульовий поверх магазину "Ашан" і перший поверх ТРЦ Ocean Plaza. Всіх працівників і відвідувачів вивели на безпечну відстань. Рятувальники на руках винесли з будівлі шістьох осіб, а також витягли мікроавтобус з провалу.

Ліквідацію пошкодження магістрального трубопроводу поблизу ТРЦ Ocean Plaza на вулиці Антоновича повинні завершити вранці 15 січня.