Поліція уточнила подробиці розбійного нападу за участі сина депутата

27 листопада 14:25

Зловмисники погрожували продавцям бойовим пістолетом.

 

Неповнолітні, які в неділю напали на магазин в Києві, погрожували продавцям та відвідувачам вогнепальною зброєю, та викрали із каси 2500 гривень. Одного із фігурантів на місці злочину впіймали небайдужі чоловіки, а іншого – через кілька хвилин затримали поліцейські.

Як повідомили в поліції міста Києва, ввечері до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що до продуктового магазину забігло двоє невідомих у балаклавах та, пригрозивши предметом, схожим на пістолет, забрали із каси гроші.

Поліцейські, які прибули на місце, виявили двох чоловіків та двох жінок-продавців, які тримали одного із нападників. Його товаришу, який забрав готівку, вдалося втекти. Однак через двадцять хвилин його затримала поліція поряд із автостанцією "Полісся".

"За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу", - повыдомили в полыцыъ.

У відомстві додали, що затримані раніше проблем із законом не мали.

Нагадаємо, 14-річного сина депутата Верховної Ради від Радикальної партії Ігоря Попова затримала поліція за підозрою в пограбуванні магазина в Києві. Інформацію підтвердив сам депутат та його колеги по партії.