Поліція розслідує потрійне вбивство в Донбасі

06 грудня 22:05

Від рук злочинців загинула ціла родина.

 

У селищі Велика Новосілка Донецької області невідомі вбили цілу родину - 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину та їх 23-річного сина, повідомила поліція Донецької області.

"В ході огляду місця злочину поліцейські виявили, що руки жертв були пов'язані, на тілі - сліди побиття і різані рани, в будинку - безлад. На розшук вбивць піднятий весь особовий склад місцевої поліції, перекриті шляхи можливого відходу зловмисників", - йдеться в повідомленні поліції.

Вранці 6 грудня тіла з ознаками насильницької смерті виявив родич загиблих, про що повідомив у відділення поліції.

Наголошується, що в селищі розгорнуто оперативний штаб, до якого входять працівники Управління карного розшуку обласної поліції та прокуратури області.

Розпочата операція з розшуку та затримання зловмисників, тривають слідчо-оперативні заходи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Раніше повідомлялося, що правоохоронці розслідують вбивство військовослужбовцем товариша по службі в ході сварки в Одеській області.

3 грудня біля продовольчого магазину в селі Алтестово між двома військовими контрактної служби виник конфлікт, який переріс у бійку.

В результаті один з військових завдав ножові поранення співробітника в область грудної клітини, з-за чого останній загинув на місці.