Поліція розглядає п'ять версій у справі про напад на активіста Михайлика

24 вересня 16:11

Більшість пов'язані із діяльністю Михайлика як громадського діяча.

 

У справі про замах на одеського активіста Олега Михайлика слідство розглядає п'ять можливих версій. Про це у понеділок, 24 вересня, повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

"Перша версія пов'язана з його громадською діяльністю. Друга – з проблематикою по "Золотому берегу" (Олег Михайлик виступав з протестними акціями,як ошуканий вкладник, - ред..). Третя – пов'язана з проблематикою по авторинку "Успіх". Четверта – особисті стосунки. І п'ята – замах скоєно невстановленими особами із хуліганських мотивів", - зазначив Головін.

Він також додав, що для розкриття злочину проти активіста створено посилену слідчо-оперативну групу під процесуальним керівництвом прокуратури, куди також увійшли співробітники СБУ.

Читайте також: В Одесі прийшов до тями поранений громадський активіст Михайлик

Нагадаємо, у суботу, 22 вересня, в Одесі невідомі стріляли в громадського діяча, голову міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. За даними ЗМІ, активіст неодноразово виступав проти муніципальної адміністрації міста, зокрема, мера міста Геннадія Труханова.

Пораненого чоловіка шпиталізували, йому надано державну охорону. За фактом стрілянини правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтями 15 і 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.