Подружжя в Миколаєві вбили через 40 тисяч доларів боргу - Геращенко

30 сiчня 18:31

Чоловіка і жінку застрелили біля будівлі суду, в який вони прийшли за рішенням про стягнення боргу.

 

Народний депутат і член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко стверджує, що мотивом подвійного вбивства в Миколаєві стало небажання підозрюваного повертати борг кредиторам. За словами депутата, 10 років тому підозрюваний позичив у своїх знайомих 40 тисяч доларів під відсотки, але так і не виконав свої зобов'язання. Подружжя застрелили біля будівлі суду, куди вони прийшли за судовим рішенням про стягнення боргу з відсотками.

"Вбивця дочекався їх і холоднокровно застрелив їх з мисливської рушниці, після чого здався в руки поліції", - написала Геращенко на своїй сторінці в Facebook ввечері в середу, 30 січня.

Політик також опублікував відеозапис з камери зовнішнього спостереження, зроблений у момент злочину.

Обережно! На відео - вбивство людини!

Читайте також: У Дніпрі обстріляли позашляховик з гранатомета

Як повідомлялося, 30 січня біля будівлі Ленінського районного суду у Миколаєві застрелили двох людей. Злочинець стріляв у них з мисливського карабіна "Сайга". Жінка загинула на місці, чоловік помер по дорозі в лікарню.

Підозрюваного чоловіка 1966 року народження затримали на місці злочину. За даними слідства, причиною вбивства було судовий розгляд щодо боргових зобов'язань.