Підозрюваного у вбивстві дніпровських патрульних Пугачова заарештували на два місяці

27 вересня 21:16

Запобіжний захід екс-бійцю "Торнадо" обрав Шевченківський суд Дніпра.

 

Шевченківський районний суд Дніпра заарештував на 60 днів колишнього бійця роти МВС "Торнадо" Олександра Пугачова, якого підозрюють у вбивстві патрульних поліцейських Артема Кутушева і Ольги Макаренко.

"Пугачов перебуватиме під вартою протягом 60 днів. Таке рішення виніс суд", – повідомила у вівторок, 27 вересня, ГУ НПУ в Дніпропетровській облести Ганна Старчевська, передає "Укрінформ".

Читайте також: У Нацполіції розповіли про суть конфлікту, який передував вбивству патрульних у Дніпрі

Нагадаємо, вранці 25 вересня у Дніпрі водій автомобіля Citroen застрелив патрульного поліцейського Артема Кутушєва, який зупинив його автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Працівник патрульної поліції загинув на місці, а його напарниця Ольга Макаренко отримала поранення. Згодом вона померла у лікарні під час операції. Кутушев виховував трирічну доньку, Макаренко - двох синів.

У вбивстві патрульних підозрюють 33-річного жителя міста Торез Донецької області Олександра Пугачова. Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко повідомив, що Пугачов є колишнім бійцем батальйону "Торнадо".

Пізніше міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що вбивця поліцейських затриманий. Він отримав поранення в перестрілці з правоохоронцями і йому зробили операцію в одній з лікарень Дніпра.