Під Авдіївкою снайпер "ДНР" вбив українського військового, ще п'ятеро поранені в результаті обстрілів

28 червня 14:24

В Авдіївській промзоні тривають бойові дії.

 

Один український військовий загинув, поранені шестеро в зоні АТО за добу
Один український військовий загинув, поранені шестеро в зоні АТО за добу

В результаті обстрілів терористів за минулу добу, 27 червня, в Донбасі в зоні проведення антитерористичної операції один український військовослужбовець загинув, ще шестеро бійців отримали поранення.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинув 1 український військовослужбовець від снайперського обстрілу в Авдіївській промзоні. Шестеро військових отримали поранення: п'ятеро в результаті ворожих обстрілів і один в результаті підриву на розтяжці в районі Старогнатівки", – повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві у вівторок, 28 червня.

Читайте також: Терористи обстрілювали позиції ВСУ, які інспектував Порошенко

Перший заступник секретаря РНБО Михайло Коваль заявляв, що за два роки в Донбасі вбили 10 тис. українських громадян, були поранено – понад 20 тисяч осіб, а близько 1,8 млн осіб стали біженцями. За його словами, російські військові в Донбасі, незважаючи на Мінські домовленості, влаштовують вогневі позиції в житлових кварталах окупованих населених пунктів і продовжують обстрілювати позиції ЗСУ.

Раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що Російська Федерація не відмовилася від бажання захопити Україну.