Опубліковано відео виїзду техніки терористів ОРДО з Луганська

27 листопада 13:35

Колона бронетехніки та армійських вантажівок пройшла через Дебальцеве.

 

У мережі опубліковано відео виїзду військової техніки бойовиків терористичної організації "ДНР" з Луганська, після участі в "перевороті", унаслідок якого було скинуто ватажка бойовиків "ЛНР".

Колона техніки без номерних знаків проїхала через окуповане "ДНР" Дебальцеве Донецької області. Відео з'явилося на каналі Дебальцеве online.

"Бойовики після військового перевороту в Луганську повертаються через Дебальцеве", - йдеться в описі до нього.

На деяких вантажівках видно напис "Чечен". Один з терористів розмахує на камеру ручним гранатометом.

Нагадаємо, вранці у вівторок, 21 листопада, центр окупованого Луганська оточили озброєні бойовики без розпізнавальних знаків, а під "управління МВС" підігнали БТР. Екс-"міністр" Ігор Корнет забарикадувався в будинку разом із лояльним йому колишнім спецпідрозділом "Беркут".

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували прибуття в Луганськ військової техніки і бойовиків.

23 листопада автомобільний кортеж, в якому знаходилися ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький, керівник "адміністрації" Ірина Тейцман, голова "ДТРК ЛНР" Анастасія Шуркаєва та низка інших осіб, виїхав з окупованого Луганська до Росії. Незабаром ватажка "ЛНР" помітили в Москві.

Наступного дня в ОРЛО заявили про відставку Плотницького "за станом здоров'я" та призначення "головою ЛНР" так званого "міністра держбезпеки", екс-полковника СБУ Леоніда Пасічника.

Про хронологію подій в окупованому Луганську та їх розвиток читайте у матеріалі DT.UA "Переворот у "ЛНР": що відбувається в окупованому Луганську".