Опубліковано поіменний список загиблих у ДТП у Кривому Розі

17 квiтня 19:27

Частина загиблих - співробітники підприємства "Арселорміттал Кривий Ріг", більшість жертв загинули на місці ДТП, деякі померли від отриманих травм трохи пізніше.

 

Стали відомі імена восьми людей, які загинули 17 квітня у масштабній ДТП в місті Кривий Ріг; поіменний список загиблих склав інформаційний портал "Перший Міський", він же забезпечив список короткою інформацією щодо дертв пригоди.

1. Михайло Кукленко: помер від травм на 57-му році життя.
2. Соловей Марина: загинула на місці, вік невідомий.
3. Ігор Шкиров: помер на місці ДТП від отриманих травм.
4. Олександр Маханов: помер на місці ДТП від отриманих травм.
5. Алла Коротич: на момент аварії їй було 57 років, проживала в Кривому Розі, працювала на "Арселорміттал Кривий Ріг", причина і час смерті не вказані.
6. Сергій Рак: 39 років, проживав у Кривому Розі, загинув на місці.
7. Андрій Славін: 40 років, також працював на "Арселорміттал Кривий Ріг", причина і час смерті не вказані.
8. Людмила Стешенко: вік невідомий, загинула на місці.

Читайте також: Резонансне ДТП у Харкові: Зайцева могла влаштувати гонки по місту

У вівторок вранці в Кривому Розі сталася потрійна ДТП, в результаті якої загинули вісім осіб, і ще 21 людина була травмована. За попередньою інформацією, автомобіль Mazda врізався в маршрутку, яка вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулася з автобусом, який перевозив працівників "Арселорміттал".

Співробітники Нацполіції у Дніпропетровській області затримали одного з учасників ДТП у Кривому Розі - водія автомобіля Mazda, чоловіка 1950 року народження. На даний момент з ним проводяться слідчі дії.

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул підписав розпорядження про оголошення в місті 18 квітня днем жалоби за загиблими в ДТП. Також сім'ям жертв аварії міська влада надасть допомогу.