Окупанти обстріляли житловий комплекс у Верхньоторецькому – ООС

05 квiтня 09:42

Внаслідок обстрілів бойовики поранили місцеву мешканку.

 

Збройні формування Російської Федерації у Донбасі за минулу добу, 4 квітня, здійснили 14 обстрілів позицій Об'єднаних сил. Окупанти застосовували заборонені міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомили у штабі ООС у неділю, 5 квітня. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Обстріли зафіксували біля Широкиного, Тарамчука і Новомихайлівки, поблизу населених пунктів Славне, Водяне і Опитне, в районі села Павлопіль, поблизу Оріхового, Новотошківського, села Новоолександрівка, в районі населеного пункту Травневе, поблизу Горлівки, в районі Південного і Новолуганського.

"Окрім позицій Об'єднаних сил, окупанти 4 квітня зі станкових протитанкових гранатометів обстріляли також житловий сектор селища Верхньоторецьке. В результаті розриву гранати отримала осколкове поранення в ногу місцева мешканка, яку було доставлено до міської лікарні м. Торецьк та надано кваліфіковану медичну допомогу, - повідомив штаб ООС.

У суботу, 4 квітня, штаб ООС повідомив про ліквідацію трьох російських окупантів. Збройні формування Росії 16 разів порушили режим припинення вогню, тож українські сили відповіли на усі вогневі провокації противника.