Невідомий вистрілив у вікно речниці Мінінфраструктури

10 жовтня 16:36

Марина Томко не хоче пов'язувати цей випадок зі своєю професіональною дільністю.

 

Ввечері 9 жовтня невідомий здійснив постіл у балконне вікно квартири, де мешкає прес-секретар Міністерства інфраструктури України Марина Томко. У результаті інциденту ніхто не постраждав, куля пробила лише зовнішнє скло склопакету. Про це сьогодні, 10 жовтня, на своїй сторінці написала сама Томко, зазначивши, що не хоче пов'язувати цей випадок зі своєю професійною діяльністю.

"Вчора ввечері близько 22:30 у балконне вікно моєї квартири було здійснено постріл. 20 поверх будинку. Ніхто не постраждав. Пробито зовнішнє скло склопакету, внутрішнє ціле", - написала Томко.

Вона додала, що на місце події майже одразу приїхали слідчі та поліція. Наразі правоохоронні органи вже займаються розслідуванням справи.

"Не хочу пов'язувати цей випадок з професійною діяльністю. Але навіть якщо це хуліганство, це має встановити слідство. Виношу цю ситуацію у публічну площину з метою убезпечення себе і своєї родини від можливих подальших дій хуліганського або не хуліганського характеру", - підсумувала жінка.

Нагадаємо, 1 жовтня у Києві невідомий перебігаючи дорогу почав стрілянину, у результаті якої один поліцейський отримав поранення. Виявилося,що патрульні прибули на виклик про допомогу: невідомі особи увірвалися у приватний будинок з метою пограбування. Нападники забрали деякі цінні речі і намагалися втекти.