Наталію Вітренко облили кефіром

26 квiтня 22:24

Активісти "С14" передали "привіт" лідера проросійської партії ПСПУ Наталі Вітренко.

 

Активісти націоналістичної організації "С14" облили кефіром голову проросійської "Прогресивної соціалістичної партії України" Наталію Вітренко та її заступника Володимира Марченка. Інцидент стався під будівлею Окружного адміністративного суду Києва, який Вітренко подала позов про бездыяльнысть поліції 9 травня 2017 року. Суд відхилив позов лідерки ПСПУ

"Комуністи на чолі з Вітренко прийшли позиватися до Окружного адмінсуду. Їм не подобається, що їх "безкарно" кошмарять патріоти і не дають махати червоними ганчірками. За це отримали приветик від "С14". Не будемо спокою Вітренко і Ко на українській землі", - сказано в повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці "С14" в Facebook у четвер, 26 квітня.

Організація опублікувала відео своєї акції.

Наталія Вітренко є засновником і головою "Прогресивної соціалістичної партії України". Партія стоїть на проросійських позиціях, заперечує збройну агресію РФ проти України, виступає проти євроатлантичної інтеграції та підтримує політику Кремля і "Митний союз". Вітренко періодично бере участь в російських телешоу, де озвучує тези російської пропаганди щодо України.