Напад на депутата в Гостомелі: затримали одного із нападників

16 серпня 17:07

Правоохоронці відкрили справу за статтею про хуліганство.

 

Поліція Київської області затримала одного із нападників на народного депутата, повідомила пресслужба Київщини у Facebook. Зловмисником виявився 23-річний іноземець.

"За кілька годин працівники поліції оперативно розшукали та затримали одного з нападників у порядку ст. 208 КПК України. Як повідомлялось, сьогодні, 16 серпня, близько 10 години, невідомі напали на народного депутата та зникли на автомобілі. Зловмисником виявився 23-річний житель іншої держави, який має посвідку на тимчасове проживання в Україні", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також знайшли автомобіль, на якому зникли нападники. Автівку з іноземною реєстрацією вилучили як речовий доказ.

Зараз поліцейські встановлюють усі обставини нападу та мотиви правопорушення. За фактом нападу на народного депутата відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Вранці, 16 серпня, у селищі Гостомель Київської області двоє невідомих напали на народного депутата. Зловмисники втекли на автомобілі "Опель" сірого кольору. Для їх затримання на території Київської області та столиці оголосили поліцейську операцію "Перехоплення".