На залізничному вокзалі в Києві підстрелили журналістку

07 липня 01:03

Стрільцем виявився слюсар-сантехнік з "Укренерго".

 

На залізничному вокзалі в Києві чоловік випадково поранив журналістку телеканалу СТБ Євгенію Мотрич з травматичної зброї. Про це ввечері, 6 липня, повідомив в Facebook її чоловік Тарас Семенюк.

За його словами, працівник НЕК "Укренерго", який вирішив що вокзал – це тир, вистрілив, і куля зрикошетила в живіт жінці.

"Вечір був спокійний і веселий, тому що вирушали у відпустку, якби не працівник НЕК "Укренерго", який вирішив що вокзал – це тир. Вистрілив, і куля зрикошетила дружині в живіт", - написав чоловік журналістки.

"Після вечірнього інциденту на вокзалі Я жива і практично здорова. Слава Богу все обійшлося великим синцем на животі і сильним стресом. Головне, не постраждав малий (бо в сантиметрі), а "стрілка" затримано", - написала Євгенія на своїй сторінці в Facebook. Поліція встановила, що підстрелив журналістку з необережності слюсар-сантехнік, який працює в НЕК "Укренерго". Чоловіка звати Олександр Цигельник.

Нагадаємо, 5 липня в столиці в автомобілі двома пострілами вбили поліцейського. Ним виявився заступник голови Нацполіції Дмитро Глушак. Поліція затримала ймовірного вбивцю. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини.