На вихідних в Україні істотних опадів не буде - синоптики

02 листопада 12:18

Лише 4 листопада на північному сході України може пройти невеликий дощ.

 

У найближчу добу, 3 листопада, температура повітря в Україні кардинально не зміниться. Істотних опадів на цей день синоптики теж не прогнозують. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Очікувана температура вночі 4-9° тепла, у східних областях стовпчики термометрів покажуть від 3° тепла до 2° морозу. Вдень повітря прогріється до 9-14° тепла, на заході країни та півдні Одещини до 18°; на Закарпатті температура вночі становитиме 7-12°, вдень - 17-22° . Згідно з прогнозами синоптиків, вітер буде південно-східний 5-10 м/с.

У Києві 3 листопада опади не передбачаються. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень - 11-13°.

У неділю, 4 листопада, опадів в Україні бути не повинно, тільки на північному сході місцями очікується невеликий дощ. Вночі стовпчики термометрів покажуть 2-7° тепла, вдень - 8-13°. На Прикарпатті та Одещині повітря прогріється до 16° тепла. На Закарпатті вночі очікується 5-10°, вдень 18-21°. Вітер буде північно-західний з переходом на східний, 5-10 м/с.

У столиці України в неділю буде без істотних опадів. Температура вночі становитиме 5-7°, вдень близько 10°. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Як повідомлялося раніше, майбутня зима в Україні буде без сильних морозів з окремими холодними днями на початку і наприкінці грудня, а також на початку січня. Перше значне похолодання очікується наприкінці листопада - початку грудня з температурою від мінус 5 до 10 градусів. У районі Нового року в Україні похолодає до мінус 18 градусів вночі, проте саме свято пройде без снігу.