На вихідних в Києві можливі обмеження роботи метро

24 травня 10:32

Повністю закривати станції метро не планують.

 

У зв'язку з проведенням святкових заходів до Дня Києва та проведення футбольного матчу на НСК "Олімпійський" к столиці 25 та 26 травня 2019 року можливі деякі зміни у роботі метрополітену.

Як повідомило КП "Київський метрополітен", 25 та 26 травня можливе обмеження (не закриття) на вхід станції "Контрактова площа" після проведення святкових концертів на Контрактовій площі.

У неділю, 26 травня, також ймовірне обмеження на вхід станції метро "Виставковий центр" після проведення концерту на території Національного комплексу "Експоцентр України".

Також, 26 травня, у зв'язку із проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Львів" (Львів), можливі деякі зміни у роботі столичної підземки. Зокрема після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

У підземці зазначили, що обмеження застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій. При цьому закривати станції метро не планують.

Нагадаємо, 25 і 26 травня у Києві відбудеться низка святкових заходів, присвячених Дню столиці та Дню Києва, в тому числі і благодійний "Пробіг під каштанами", через що буде обмежено рух деякими вулицями міста.