На вихідних на лінії розмежування не буде працювати КПВВ "Станиця Луганська"

06 грудня 11:05

На лінії розмежування планують відремонтувати міст.

 

На вихідні, 9 і 10 грудня 2017, в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" у Луганській області буде тимчасово припинено пропуск громадян. Як повідомили у Держприкордонслужбі України, це пов'язано з ремонтом мостового переходу, що знаходиться на КПВВ в напрямку непідконтрольної території.

У відомстві зазначили, що КПВВ закриють через ремонтні роботи з відновлення дерев'яних настилів на зруйнованих ділянках мостового переходу, що було погоджено на черговому засіданні Тристоронньої групи в Мінську

"Відновлення зруйнованого моста істотно підвищить рівень безпечного руху цивільного населення, яке прямує через лінію розмежування в обидва напрямки", - додали в Держприкордонслужбі.

Впродовж 9 і 10 грудня будуть проведені оновлення елементів мостового переходу, який зараз зруйнований. Планується, що контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" відновить свою роботу 11 грудня 2017.

Зазначимо, що минулого тижня бойовики обстріляли контрольний пункт пропуску "Майорск" у Донецькій області, на момент обстрілу там знаходилися мирні жителі.