На складі боєприпасів бойовиків сталася пожежа, осколки долетіли до житлових кварталів Донецька

07 листопада 21:24

Спостерігачі зафіксували численні пошкодження житлових будинків.

 

В ОРДО на складі боепасов проросійських бойовиків сталася пожежа, в результаті чого сталася детонація снарядів. Від осколків вибухнули боєприпасів постраждали житлові будинки та інфрастуктура північній частині окупованого Донецька, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК).

"внаслідок порушення заходів безпеки при зберіганні та поводженні з боєприпасами виникла пожежа на складі боєприпасів НВФ ОРДО в районі населеного пункту Дослідне. Наслідками пожежі стали вибухи і розліт боєприпасів. Під цей "обстріл" потрапив Київський район і північна частина Донецька. Відзначені численні пошкодження житлових будинків та інфраструктури міста", - йдеться в повідомленні спостерігачів.

Раніше повідомлялося, що на територію тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей з Росії доставлено чергову партію палива і боєприпасів.

протягом тижня в Донбас доставлено чотири залізничних ешелони з 69 цистернами паливно-мастильних матеріалів загальною вагою 4140 тонн. А також 15 вагонів боєприпасів загальною вагою близько 450 тонн.