На сході України загинув офіцер Нацгвардії

01 листопада 18:46

Він підірвався на міні та отримав поранення, несумісні з життям. Ще один боєць НГУ отримав осколкове поранення.

 

У зоні проведення антитерористичної операції під час виконання бойового завдання загинув офіцер Національної гвардії України Сергій Сиротенко, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Український військовий виконував бойове завдання в районі Мар'їнки Донецької області. За попередніми даними, близько 11:30 він підірвався на міні.

"За попередніми даними, в результаті підриву на міні Сергій Сиротенко отримав пошкодження, не сумісні з життям. Ще один військовослужбовець за контрактом отримав осколкове поранення. Зараз йому надають медичну допомогу в лікувальному закладі", - йдеться у повідомленні МВС, опублікованому на офіційній сторінці відомства в Facebook.

Сиротенко був призваний по мобілізації у лютому 2015 року. У червні минулого року він підписав контракт на проходження військової служби.

Нагадаємо, 20 червня Нацгвардія повідомила про те, що в зоні проведення антитерористичної операції пропав офіцер Олександр Бойко. Передбачалося, що полковник міг потрапити в полон до терористів ОРДЛО.

"Під час виконання бойового завдання в зоні АТО (Луганська область) в результаті бойового зіткнення зник безвісти офіцер Нацгвардії полковник Олександр Бойко. За непідтвердженими даними, офіцер утримується одним з терористичних підрозділів ОРДЛО", - повідомили тоді в прес-службі Нацгвардії.

12 серпня в Донбасі знайшли тіло полковника Нацгвардії Бойка, який загинув 3 червня в бою під містом Попасна у Луганській області. Його доставили до Сєвєродонецька.