На Полтавщині автобус і кілька маршруток застрягли в снігових заметах

25 грудня 23:13

Транспорт зі снігу діставала військова техніка.

 

Ввечері, 25 грудня, сильні снігопади ускладнили транспортний рух на трасах Полтавської області. Зокрема, в Полтаві скасовані майже всі обласні та міжобласні автобусні рейси у напрямку Кременчука, Гадяча, Чернігова, Ромен, Лохвиці та інших міст Полтавської та сусідніх областей.

У снігових заметах застрягли дві маршрутки і один рейсовий автобус в 60 км від Кременчука. Пасажири кілька годин простояли в снігових заметах, після чого їм на допомогу відправили БТР.

"На кордоні Черкаської та Полтавської областей у снігових заметах загрузло близько 200 машин. Ситуація ускладнюється тим, що з іншого боку вантажівка перекрила рух транспорту і снігоприбиральна техніка не має можливості підійти. З найближчої військової частини направили БТР для звільнення дороги. Працюємо", - повідомив керівник Нацполіції України Сергій Князєв на своїй сторінці в Facebook.

Також через заметілі на 26 грудня у Кременчуці скасовані заняття у всіх 29 школах міста.

Раніше в Нацполіції назвали дороги, де ускладнено рух. Через негоду ускладнено рух на деяких ділянках автодоріг Полтавській області, на трасі Київ-Харків поблизу с. Решетилівка, а також на спуску і підйомі с. Мачухи на автодорозі Суми-Полтава-Олександрія. Також ускладнений рух на автошляхах Черкаської області.