На подвір'ї Офісу президента облаштують безкоштовну ковзанку

12 грудня 13:03

Водночас приходити потрібно буде відразу із своїми ковзанами.

 

На подвір'ї перед входом до Офісу президента України вирішили поставити ялинку та спорудити новорічну ковзанку. Як розповів генеральний директор Національного комплексу "Експоцентр України" Євген Мушкін, ковзанка має популяризувати проєкт "Зимова країна на ВДНГ", а також інші заходи Експоцентру, а усі виручені кошти від яких йдуть на відновлення державного ВДНГ.

"У нас була розмова із керівником ДУС (Державне управління справами – ред.) щодо такого соціального проєкту в центрі Києва. Ми отримали згоду зробити це просто перед Офісом Президента", - зазначив Мушкін, пише ТСН.

Він додав, що катання на ковзанці буде безкоштовним, однак оренди ковзанів поруч не передбачено.

Ковзанка буде розміром 12х28 метрів, тобто загалом близько 300 квадратних метрів льодового покриття. Відкрити її планують напередодні Нового року – близько 28-29 грудня, хоча все залежатиме від погодних умов. Працюватиме вона до 19 січня.

Нагадаємо, що в Києві святкування проходитиме на таких локаціях як Софійська і Контрактова площах. Відкриття різдвяних ярмарків на площах відбудеться вже 14 грудня, а головну ялинку країни засвітять 19 грудня.