На Одещині підірвали автомобіль, одна людина загинула

04 листопада 22:11

Правоохоронці кваліфікували інцидент як умисне вбивство.

 

В селі Маяки Біляївського району Одеської області 4 листопада близько 04:30 стався вибух автомобіля, в результаті чого загинув чоловік, повідомляє на своїй сторінці у Facebook поліція Одеської області.

"Встановлено, що житель р. Теплодар, який працює на одному з приватних рибальських підприємств, разом зі знайомим вийшов з території причалу, розташованого в с. Маяки, і попрямував до свого автомобіля "Нива-Шевроле", який був припаркований неподалік. Коли чоловіки сіли в автомобіль та водій запустив двигун, стався вибух, в результаті якого 53-річний власник транспортного засобу отримав тілесні ушкодження. Потерпілому була викликана карета швидкої допомоги, однак по дорозі в лікарню чоловік помер від отриманих поранень. Пасажир автомобіля тілесних ушкоджень не отримав", - йдеться в повідомленні відомства.

На місце події негайно виїхали керівники СБУ, облпрокуратури і ГУНП в Одеській області. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, що 12 жовтня в селі Виноградівка Болградського району Одеської області в результаті ДТП загинули три жінки.

За інформацією правоохоронців, водій автомобіля ВАЗ 2106 не впорався з керуванням та скоїв наїзд на трьох мешканок села 1934, 1940 і 1942 р., які сиділи на лавочці біля будинку.

Попередньо встановлено, що 47-річний водій перебував за кермом автомобіля в стані алкогольного сп'яніння.