На Львівщині у ДТП загинули велосипедист та мотоцикліст

08 листопада 19:27

Правоохоронці наразі встановлюють причини аварії.

 

У Львівській області поблизу села Рясне-Руське трапилася дорожньо-транспортна пригода, під час якої зіткнулися велосипедист та мотоцикліст. У результаті аварії обидва учасники ДТП загинули. Про це у четвер, 8 листопада, повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"Поблизу Львова внаслідок зіткнення загинули мотоцикліст та велосипедист. На місці події працює слідчо-оперативна група. Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 8 листопада, близько 15.30 на автодорозі Західний обхід Львова поблизу села Рясне-Руське, Яворівського району", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, мотоцикліст та велосипедист від отриманих травм під час зіткнення загинули на місці події. Наразі співробітники встановлюють особи загиблих та обставини ДТП.Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше у Сакському районі анексованого Росією Криму сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю мікроавтобуса. Унаслідок аварії постраждали шестеро дітей, вони шпиталізовані. Одна дитина знаходиться у реанімації.