На Херсонщині п'яний військовий комісар влаштував ДТП, є загиблі

04 серпня 11:39

Загинуло подружжя 1991 і 1996 року народження.

 

У Херсонській області п'яний військовий комісар скоїв наїзд на чоловіка і жінку, від отриманих тілесних ушкоджень вони загинули на місці. Як повідомляє у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, загинула сімейна пара, у них залишилися двоє неповнолітніх дітей.

Наголошується, що дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Чаплинка у п'ятницю, 3 серпня, близько 21:10.

"Військовий комісар, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, керуючи власним автомобілем "ВАЗ-2106" скоїв наїзд на подружжя К., 1991 і 1996 року народження. Внаслідок ДТП чоловік і жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, а двоє неповнолітніх дітей залишилися без батьків", - йдеться в повідомленні.

Комісара затримали в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться слідчі та процесуальні дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

Як повідомляє прес-служба Сухопутних військ ЗСУ в Facebook, ДТП скоїв військовий комісар Чаплинського районного військового комісаріату, майор Олександр Андрєєв. Його звільнили і позбавили військового звання.

Нагадаємо, що пізно ввечері 13 липня в Перечині Закарпатської області нетверезий голова РДА Віктор Олефір влаштував ДТП, внаслідок якої постраждали дві жінки. Обидві померли в лікарні.

Олефіру оголосили підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого. Посадовець написав заяву про звільнення.