На Харківщині пасажирський потяг зіткнувся з вантажними вагонами, є постраждалі

12 вересня 12:09

Внаслідок зіткнення чотири вагони з дев'яти зійшли з колії та перекинулися.

 

У Красноградському районі Харківської області сталося зіткнення приміського потягу із товарними вагонами. Внаслідок надзвичайної події постраждали три пасажири та один працівник залізниці. Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, після надання медичної допомоги постраждалі покинули медичний заклад.

Зазначається, що у середу, 12 вересня, близько 01:00 до Красноградського відділу поліції надійшло повідомлення, що на залізничному перегоні "Зачепилівка-Красноград" біля села Степове сталося зіткнення пасажирського потягу "Дніпро-Красноград" із вантажними вагонами.

Внаслідок зіткнення чотири вагони з дев'яти зійшли з колії та перекинулися. Двоє 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу отримали забої тулуба та садни, 42-річний працівник залізниці - перелом кінцівки. У поліції повідомили, що стан здоров'я потерпілих задовільний, після надання медичної допомоги їх відпустили. Всього у потязі знаходилось 19 осіб, з них 14 пасажирів та п'ять членів поїзної бригади.

Станом на 11 годину рух транспорту на даній ділянці залізничного перегону перекритий, проводяться роботи щодо ліквідації наслідків аварії. На місці працюють поліцейські. Інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, що у липні у селі Мамаївці Чернівецької області внаслідок зіткнення мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" та вантажного потягу сполученням "Неполоківці-Чернівці" загинуло двоє пасажирів маршрутки, ще семеро отримали травми різного ступеня тяжкості. Слідчі встановили, що водій мікроавтобусу не переконався у безпеці проїзду через залізничні колії.