МВС у річці під Слов'янськом знайшли тіло викраденого депутата Горлівської міськради Рибака

23 квiтня 07:35

Причиною смерті загиблого була комбінована травма тіла в результаті тортур, з подальшим утопленням.

 

У результаті впізнання одного з тіл, знайдених 19 квітня у річці Торець біля смт. Райгородок (Донецька область) було встановлено, що загиблим є депутат Горлівської міської ради від партії "Батьківщина" Володимир Рибак, повідомляє прес-служба МВС у вівторок.

"Було упізнано тіло одного з двох загиблих. Ним виявився депутат Горлівської міськради від партії "Батьківщина" Володимир Рибак. Причина смерті обох загиблих - комбінована травма тіла в результаті тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які були без свідомості", - йдеться у повідомленні.

Згідно з наявними даними слідства, до тортур і вбивства цих людей причетні представники сепаратистського угрупування, яке захопило будівлі СБУ у місті Слов'янську.

Як відомо, чоловіка, схожого на викраденого кілька днів тому депутати Горлівської міської ради Володимира Рибака, 19 квітня було знайдено мертвим у Слов'янську Донецької області.

Нагадаємо, у Центрально-Міський РВ м. Горлівки звернувся місцевий житель із заявою про те, що 17 квітня 2014 року близько 18.00 невідомі особи викрали депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 КК України.

За словами заявника, він йшов із Рибаком по пр. Перемоги, коли біля них зупинився автомобіль, з якого вийшли невідомі особи, посадили депутата в машину і відвезли його в невідомому напрямку. Дотепер мобільний телефон представника влади не активний.

Встановлено, що перед викраденням Володимир Рибак намагався пройти до міськвиконкому, щоб зняти прапор так званої "донецької народної республіки", але на вході до будівлі з цього приводу у нього виник конфлікт з представниками самооборони. !zn

Читайте також:

В річці на Донеччині знайшли тіло чоловіка, схожого на зниклого депутата з Горлівки

У Горлівці сепаратисти взяли штурмом міськвідділ міліції

Міліція Горлівки перейшла під контроль підполковника російської армії