Мінветеранів та Міноборони домовилися створити спільний проєктний офіс

06 вересня 11:45

Оксана Коляда розповіла про результати зустрічі із Андрієм Загороднюком.

 

Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб та Міністерство оборони створюють спільний проєктний офіс, повідомила на своїй сторінці у Facebook міністерка Оксана Коляда.

За її словами, відбулася конструктивна зустріч із міністром оборони Андрієм Загороднюком. Коляда зауважила, що напрямок роботи з ветеранами є спільною відповідальністю Міноборони та Мінветеранів.

"На практиці це означатиме, що ми здійснюватимемо обмін інформацією, спільно працюватимемо з депутатським корпусом, буде розроблений єдиний стандарт надання медичних послуг та психологічної підтримки", - повідомила очільниця відомства.

Зокрема, досягнуто домовленості працювати над тим, щоб військові госпіталі, спортивні та реабілітаційні об'єкти були відкритими для ветеранів. Також на зустрічі йшлося про поширення проєкту "Ветеранський простір" у регіонах на базі будинків офіцерів, які перебувають на балансі Міністерства оборони.

Нагадаємо, що Верховна Рада дев'ятого скликання під час першого засідання 29 серпня затвердила новий склад Кабінету міністрів. За кандидатів, запропонованих прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, проголосували 281 народний депутат.

Детальніше про нові кадри у Кабміні, зокрема про Коляду та Загороднюка, читайте в матеріалі "Уряд на виріст" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".