"Мінування" харківського метро і київського вокзалу виявилося неправдивим

15 листопада 00:23

Правоохоронці не знайшли вибухівки і шукають телефонних терористів.

 

Інформація про замінування чотирьох станцій Харківського метрополітену, Центрального вокзалу, лікарні і торгового центру в Києві не підтвердилася.

Вибухотехніки не виявили на "замінованих" об'єктах вибухонебезпечних предметів.

У Харкові експерти оглянули близько 20 тисяч квадратних метрів приміщень метро, зі станцій "Центральний ринок", "Пушкінська", "Спортивна" і "Архітектора Бекетова" ввечері у вівторок, 14 листопада, було евакуйовано 840 осіб, повідомляє прес-служба ГУ НП в Харківській області.

Робота станція відновлена, вони функціонують у звичайному режимі. Поліція встановлює особу чоловіка, який повідомив про "замінування".

У Києві поліція евакуювала з Центрального вокзалу, лікарні і ТЦ "Гулівер" у Печерському районі понад 2000 осыб, повідомила керівник прес-служби столичного ГУ НП Оксана Блищик.

Як повідомлялося, увечері 14 листопада невідомий чоловік повідомив про замінування чотирьох станцій метро в Харкові.

Станції "Пушкінська", "Спортивна", "Центральний ринок" і "Архітектора Бекетова" закрили на вхід і вихід, а також провели евакуацію пасажирів та працівників метрополітену. На станції прибули поліція і вибухотехніки.

В цей же час невідомі повідомили про мінування Центрального вокзалу в Києві, ТЦ "Гуллирвер" і лікарні в Печерському районі.