Мер Глухова відкриє європейський центр лікування марихуаною

20 березня 08:53

Мішель Терещенко знайшов спосіб подбати про здоров'я городян.

 

Мер Глухова Сумської області Мішель Терещенко анонсував відкриття європейського центру лікування марихуаною. Планується, що центр відкриється вже через три місяці, коли буде новий урожай конопель. Глухів – один з центрів її вирощування (в технічних цілях) в Україні.

"Під час спілкування з інвесторами ми змогли привернути їх увагу до створення в Глухові першого європейського центру терапії марихуаною. Він повинен відкритися через три місяці, коли буде новий урожай конопель. Це допоможе у лікуванні хворих пацієнтів, а також допоможе здоровим людям залишатися в доброму здоров'ї. Він більше схожий на центр краси, ніж на лікарню, і люди зможуть не тільки отримати лікування, а також розслабитися або привести себе в гарну форму", - написав Терещенко в facebook.

міський голова Глухова сказав, що соціальної допомоги з бюджету, яка виділяється на лікування онкохворих городян, недостатньо, але з допомогою центру лікування марихуаною він їм може допомогти.

"Але в Глухові у нас є конопля! Це наша традиція і ми навіть маємо відомий Інститут конопель, який ще 20 років тому міг виводити сорти конопель без ТГК (це означає ненаркотичну коноплю), але не без каннабіоїдів, які можуть використовуватися для боротьби з численними захворюваннями: рак, склероз, Паркінсон, Альцгеймер ", - зазначає Терещенко.

Як повідомлялося, потім українських цукрозаводчиків Мішель Терещенко став громадянином України в 2015 році. У тому ж році виграв вибори мера Глухова.