КПВВ "Станиця Луганська" у вересні закриють на ремонт

23 серпня 16:35

КПВВ не працюватиме з 2 по 7 вересня.

 

Тристороння контактна група в Мінську погодила припинення пропуску людей через контрольний пункт в'їзду/виїзду (КПВВ) "Станиця Луганська" у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє в четвер на своїй сторінці в Facebook Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

"КПВВ "Станиця Луганська" закриють на ремонт. Тристороння контактна група в Мінську погодила тимчасове припинення пропуску людей через КПВВ "Станиця-Луганська" з 2 по 7 вересня поточного року", - сказано в повідомленні.

У цей період планують провести монтаж тимчасових конструкцій, підключення їх до мереж електро-, водопостачання та водовідведення. У обладміністрації зазначають, що після реконструкції контрольний пункт стане більш комфортним для перетину. Крім того, кількість робочих місць збільшать до 40 одиниць.

Раніше повідомлялося, що в липні лінію розмежування на сході України перетнули 1 288 900 осіб, з них через КПВВ у Донецькій області 982 100 осіб, через КПВВ "Станиця Луганська" - 306 700 чоловік. У порівнянні з червнем зафіксовано збільшення загальної кількості перетинів у Донецькій області на 9,73%, у Луганській - на 4,36%.