КПВВ "Станиця Луганська" призупинив роботу через повідомлення про замінування

11 жовтня 16:12

Повідомлення про замінування прикордонники отримали ще о 12 годині.

 

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" тимчасово припинив роботу, через повідомлення про замінування, повідомила Державна прикордонна служба України. Із території КПВВ евакуювали людей.

"Сьогодні, 11 жовтня, о 12.00 від підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій надійшла інформація про те, що недіюча автозаправна станція поблизу КПВВ "Станиця Луганська", замінована", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники припинили пропускати громадян через лінію розмежування задля збереження їхнього життя та здоров'я. Разом із Нацполіцією співробітники ДПСУ евакуювали осіб, які перебували в КПВВ та сервісних зонах контрольного пункту. Наразі співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій перевіряють територію біля КПВВ "Станиця Луганська" на наявність вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, після розведення сил і засобів поблизу Станиці Луганської бойовики російсько-окупаційних військ почали поширювати нові фейки про нібито підготовлюване Україною закриття єдиного пункту пропуску через лінію розмежування в Луганській області. За словами місцевого жителя, тоді окупантам вдалося досягти поставленої мети: багато жителів тимчасово окупованих територій "у жаху і шоці" і почали ще більш негативно ставитися до України.