КПВВ "Майорське" відновив роботу

28 серпня 10:00

Вранці на в'їзд та виїзд у пункті вже чекало по 50 автомобілів.

 

За рішенням командувача Об'єднаних сил у вівторок, 28 серпня, о 06:00 відновив пропускні операції контрольний пункт в'їзду-виїзду "Майорське". Як повідомили в Державній прикордонній службі, усі контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил працюють у штатному режимі відповідно до літнього графіку роботи.

"Сьогодні зранку в КПВВ знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 50/50; "Мар'їнка" – 60/0; "Новотроїцьке" – 0/30; "Гнутове" – 15/15", - зазначили у відомстві.

Також зазначається, що упродовж минулої доби через КПВВ, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил, прослідувало 38,2 тисячі осіб та 5,1 тисяча транспортних засобів.

Нагадаємо, що 23 серпня із зміною прикордонних нарядів на КПВВ "Майорське" був зафіксований черговий обстріл зі снайперської гвинтівки. В результаті обстрілу пошкоджений один із модулів, в якому на той час прикордонники Краматорського загону зі складу Об'єднаних сил здійснювали оформлення громадян, які прямують через лінію розмежування. Постраждалих в результаті обстрілу не було.