Канал ТВі припиняє мовлення через фінансові проблеми - ЗМІ

20 березня 15:58

Сьогодні на телеканалі ТВі останній робочий день. З понеділка ефірів не буде.

 

Телеканал ТВі припиняє мовлення з понеділка, 23 березня, повідомляє видання "Телекритика" з посиланням на свої джерела на телеканалі.

За даними видання, колективу повідомили, що сьогодні, 20 березня, у них останній робочий день, канал закривається і з понеділка вже не буде ефірів. При цьому поки невідомо, чи будуть виплачені працівникам борги по зарплаті мінімум за три місяці.

Інформацію підтвердив і український дипломат, колишній генконсул України в Стамбулі Богдан Яременко.

"Зранку запросили на понеділок в ефір Tvi, а через пару годин зателефонували, вибачились - з понеділка канал припиняє існування.
Особисто мені шкода. Всі знають, що канал лихоманило, але там працюють високопрофесійні цікаві журналісти. І усім їм, з ким мені довелось і не довелось попрацювати, хочу висловити підтримку і симпатію", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

За даними "Телекритики", 11 березня керівництво каналу ТВі запропонувало більшості працівників написати заяви про безстрокову відпустцу через технічні проблеми каналу і відсутність фінансування.

За словами журналістки, яка працювала в програмі новин каналу, на ТВі залишилося працювати близько 20% працівників. Протягом декількох місяців журналістам не виплачували зарплату. "Начебто пересварилися двоє наших інвесторів: один з них - Давид Жванія, іншого ми не знаємо", - розповіла журналістка.