Гонтареву в Лондоні збив автомобіль

30 серпня 17:35

Поліція розслідує ДТП.

 

Колишню главу Нацбанку України Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, після ДТП її госпіталізували. Про це сама Гонтарева повідомила сьогодні у коментарі виданню LIGA.net.

"Мене в понеділок вдень на пішохідному переході в центрі Лондона збила машина і я тепер у шпиталі. Зараз поліція проводить розслідування: це нещасний випадок або загрози почали реалізовуватися", - сказала вона.

За її словами, унаслідок аварії вона отримала переломи кісток стопи, зараз чекає на другу операцію.

Раніше Гонтарева заявила про те, що не приїде в Київ на допит у рамках кримінального провадження у справі бізнесмена-втікача Сергія Курченка. Вона сказала, що живе і працює в Лондоні, й з представниками Генпрокуратури може зустрітися тільки там.

Нагадаємо, що ГПУ у квітні розмістила на своєму сайті повістки ексглаві Адміністрації Президента Борису Ложкіну, ексзаступнику глави АП Олексію Філатову, Валерії Гонтаревій, ексголові Мінприроди та власнику газодобувної групи Burisma Миколі Злочевському й співвласнику інвестгрупи ICU Костянтину Стеценку. Їх викликали для вручення повідомлення про підозру і проведення допиту в якості підозрюваних у рамках кримінальної справи щодо Курченка.