Головою Херсонської обласної ради став Владислав Мангер

27 вересня 16:16

За кандидатуру Мангера проголосували всі фракції облради, крім БПП.

 

Депутатський корпус Херсонської обласної ради обрав її новим головою депутата від ВО "Батьківщина" Владислава Мангера.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", з посиланням на народного депутата від "Батьківщини", голови Херсонської обласної парторганізації Юрія Одарченка, за відповідне рішення в ході сесії 27 вересня проголосували всі фракції облради, крім БПП.

Наголошується, що у своїй програмі новообраний голова облради порушив проблему розвитку в області меліорації та добровільного об'єднання територіальних громад.

За інформацією ЗМІ, 46-річний Владислав Мангер раніше безуспішно балотувався в народні депутати України та в мери Херсона, а також був помічником екс-депутата Ради від Партії регіонів Олексія Журавка.

Свою кар'єру в держструктурах він почав, як начальник відділу Державної податкової інспекції в АР Крим. Потім – як заступник начальника ДПІ міста Керч, а потім –як начальник ДПІ Херсону.

Далі, займав посаду заступника начальника Державної сільськогосподарської інспекції в Херсонській області.

Нагадаємо, 14 вересня Голова Херсонської обласної ради Андрій Путілов вирішив подати у відставку.

9 вересня, частина депутатів обласної ради ініціювала відставку Путілова. Однак тоді депутати не змогли затвердити порядок денний, Путілов і фракція "Блоку Петра Поршенка" покинули зал засідань. Після цього частина депутатів вирішили без голови ради провести засідання сесії проголосували за його відставку.