Генпрокуратура завершила розслідування вбивства Вороненкова

09 жовтня 12:17

У зв'язку із завершенням розслідування у ГПУ проведуть брифінг.

 

Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування у справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Згідно з повідомленням, опублікованим на сайті Генпрокуратури, у понеділок, 9 жовтня, у зв'язку із завершенням розслідування відбудеться брифінг для представників ЗМІ.

"9 жовтня 2017 року о 12:00 відбудеться брифінг у зв'язку із завершенням розслідування вбивства Д.Вороненкова", - йдеться у повідомленні.

Джерела "Української правди" також підтвердили журналістам інформацію про завершення розслідування.

Нагадаємо, 23 березня у Києві застрелили екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Кілер відкрив по ньому вогонь біля готелю "Прем'єр Палас" у центрі столиці, куди Вороненков йшов на зустріч із ще одним колишнім депутатом Держдуми РФ Іллею Пономарьовим.

16 червня у Павлограді Дніпропетровської області був затриманий 36-річний активіст Ярослав Тарасенко. Слідство вважає його співучасником Павла Паршова, який вбив екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. У той самий день Голосіївський суд Києва заарештував Тарасенка на 60 днів без права внесення застави. Пізніше йому продовжили запобіжний захід ще на два місяці.

4 вересня генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про те, що слідство встановило замовника вбивства Вороненкова. Зараз організатор злочину перебуває на території РФ.