Фільм "Номери" буде створено за режисерською розробкою Сенцова

08 жовтня 10:28

Бюджет фільму становить близько 10 мільйонів гривень.

 

Над фільмом "Номери" працюють сам Олег Сенцов і ще один режисер, ім'я якого поки не розголошується. Сенцов, зокрема, багато часу приділяє декораціям майбутнього фільму.

Про це в інтерв'ю для DT.UA сказала український продюсер Анна Паленчук. За її словами, Сенцову висилаються ескізи, і він відписується: що змінити, що залишити.

"Він вже отримав нашу версію кастингу у фільм, а ми в свою чергу отримали його коментарі щодо тих чи інших акторів", - повідомила продюсер.

Старт зйомок призначений на грудень цього року. Бюджет фільму становить близько 10 мільйонів гривень. Частина фінансування на майбутній фільм - від Мінкульту.

"Але є й польська сторона. Чекаємо також підтвердження і від європейського дистриб'ютора, який може допомогти, - зазначає Паленчук. - У роботі над фільмом задіяна кастинг-директор Настя Чорна, яка працювала з Олегом над "Гамером". І в принципі в процес включені багато людей, які раніше працювали з ним, і які з ним на зв'язку. Це ті, хто його відчуває, та ті, яким він довіряє".

Детальніше про запуск театрального проекту і зйомку фільму "Номери" читайте в матеріалі Олега Вергеліса і Катерини Константинової "Анна Паленчук: "Фільм "Номери" буде створено за режисерською розробкою самого Сенцова"" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".