Фальшиве посвідчення співробітника ОБСЄ чоловік зміг купити за $ 1,5 тисячі

28 листопада 11:22

Спійманий СБУ чоловік із кримінального середовища купив собі підробку.

 

Чоловік, якого затримала СБУ в Дніпрі з підробленим посвідченням співробітника ОБСЄ, придбав його за 1,5 тисячі доларів. Про це заявила речниця Служби безпеки Олена Гітлянська.

"Це звичайний кримінальний елемент, який купив собі за 1,5 тисячі доларів підроблений документ. Сама ОБСЄ ніякого відношення до цього документу не має, зараз ми з'ясовуємо, хто надрукував цю фальшивку", – зазначила вона, повідомляє "112 Україна".

За словами Гітлянскої, "посвідчення" виявилося високоякісною підробкою. Однак що насправді намальовано на підробленому документі – будуть вивчати криміналісти та слідчі.

Гітлянська підкреслила, що підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності.

"Він кримінальник, тому за ним є інші злочини, про які я зараз не можу говорити. Буде вирішуватися питання, і суд буде вирішувати міру покарання", – підсумувала вона.

Читайте також: В ОБСЄ пояснили чому спостерігач місії віддавав честь бойовику "ЛНР"

Нагадаємо, 27 листопада в Дніпрі СБУ затримала чоловіка з кримінального середовища, який прикривався підробленим посвідченням інспектора міжнародної місії ОБСЄ для вчинення злочинів. Повідомлялося, що у жителя Дніпра вже були проблеми із законом за вимагання і незаконне зберігання зброї.