Експрес з Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після запуску

01 грудня 14:10

Деякі пасажири, намагаючись встигнути на свої рейси, покинули електричку.

 

Цілодобовий ж/д експрес з Києва в суботу вранці зламався за п'ять кілометрів до аеропорту "Бориспіль", пасажири прибули в аеропорт із запізненням на більш ніж 60 хвилин. Як повідомляє "Громадське", водій експресу пов'язав поломку з проблемами у двигуні. Електричка вперше вирушила у рейс вчора, 30 листопада.

Наголошується, що сьогодні експрес виїхав об 11:01 з вокзалу і повинен був прибути в аеропорт об 11:38, але через вимушену зупинку, прибув у Бориспіль близько 13 години. Його відбуксирував інший потяг. Під час зупинки туалет і опалення не працювали.

"У мене рейс о 12:45 в Доху в Катар, з Катару в Австралію. Через затримку поїзда я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля", - розповів один з пасажирів. Деякі пасажири, намагаючись встигнути на свої рейси, покинули експрес.



Тим часом глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов сьогодні вранці радив людям їхати в аеропорт саме на експресі, а не таксі, щоб уникнути пробок.

Нагадаємо, що 28 березня Кабінет міністрів України схвалив розпорядження про реалізацію проекту будівництва швидкісної залізничної лінії між Києвом і аеропортом "Бориспіль". У лютому прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив про те, що електричку до аеропорту "Бориспіль" побудують за півроку.

30 листопада АТ "Укрзалізниця" відправила у перший рейс цілодобовий ж/д експрес за маршрутом Київ-Пасажирський - Дарниця - Бориспіль-Аеропорт.