ДСНС попереджає про погіршення погоди і жовтий рівень небезпеки

11 лютого 17:19

Завтра Україну накриє мокрий сніг, на дорогах буде ожеледиця.

 

У вівторок, 12 лютого, в центральних і північних областях України погіршиться погода, синоптики прогнозують значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу, оголошено штормове попередження.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 12 лютого вночі в Чернівецькій області, вдень у Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу", - йдеться в повідомленні ДСНС, яка попереджає про жовтий рівень небезпеки.

У столиці м Київській області 12 лютого вдень прогнозують значні опади переважно у вигляді мокрого снігу. Температура повітря вночі та вдень 0...+2 градуси.

У свою чергу, на півдні та сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, місцями дощ і мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця.

Зазначимо, що бабак-"провісник" Тимко ІІІ, який живе на біологічній станції Харківського національного університету імені Каразіна, цього року спрогнозував пізню весну – бабак не побачив власну тінь.