ДПСУ посилила заходи безпеки на адмінмежі з Кримом через вибори

28 березня 18:07

Зокрема, збільшено кількісний склад для прикордонного контролю, щоб люди могли швидко перетнути адмінмежу.

 

Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на адмінмежі з окупованим Росією Кримом через проведення виборів президента. Як повідомив помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління з питань взаємодії зі ЗМІ Максим Сорока, на цей період було збільшено кількість прикордонних загонів.

"На період проведення виборів, до і під час них, здійснено посилення всіх підрозділів. Зокрема, на адмінмежі та КПВВ збільшено кількість прикордонних нарядів з метою недопущення будь-яких провокацій, нестандартних ситуацій. Також збільшено кількісний склад для здійснення прикордонного контролю, щоб громадяни могли швидко перетнути адмінмежу", – розповів Сорока виданню "Крим.Реалії".

Мешканці окупованого Криму можуть проголосувати на виборах президента на материковій частині України.

Все, що потрібно знати про вибори в Україні в спецтемі DT.UA Вибори-2019:

Вибори президента України відбудуться у неділю, 31 березня. Свої кандидатури для участі у виборах висунули 39 кандидатів.

Про те, чому три мільйони українських виборців позбавлені можливості голосувати та що з цим робити, читайте в матеріалі Олександра Чорного "Без права голосу" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".