Доба в Донбасі: окупанти п'ять разів порушили режим тиші, в українських військових без втрат

03 грудня 07:10

З початку доби, 3 грудня, бойовики не стріляли по українських позиціях

 

Підтримувані Росією збройні формування "ЛДНР" п'ять разів порушили режим припинення тиші. Противник обстрілював позиції ОС з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, повідомляють у штабі ООС.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" російські окупаційні війська вели вогонь поблизу Луганського.

"4 ворожих обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД": неподалік Павлополя – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; у районі Старогнатівки – зі стрілецької зброї; поблизу Лебединського – зі станкових протитанкових та автоматичних гранатометів; біля Авдіївки – з АГС, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У штабі повідомляють, що вчора, 2 грудня, жоден військовослужбовець ОС не постраждав.

З початку доби, 3 грудня, бойовики не стріляли по українських позиціях.

Читайте також: Івано-Франківська облрада виступила проти "формули Штайнмаєра"

Протягом понеділка, 2 грудня, у зоні проведення операції Об'єднаних сил не було зафіксовано випадків порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Напередодні, 1 грудня, окупанти здійснили два обстріли, накривши українські позиції на Донеччині мінометним вогнем. Ворожа ДРГ зробила спробу зайти в тил українським військовослужбовцям. Під час її перехоплення загинули, підірвавшись на вибуховий пристрій, два бійця спецпідрозділу СБУ "Альфа".