До медиків звернулися ще троє постраждалих під час нападу на коледж в окупованій Керчі

21 жовтня 21:44

Одного з постраждалих перевели на амбулаторне лікування.

 

До медичних установ анексованого Криму продовжують звертатися постраждалі під час нападу на коледж в Керчі. За останній час за медичною допомогою звернулися троє осіб, повідомив російський "Інтерфакс" увечері в неділю, 21 жовтня.

Всього в медичних установах окупованого півострова перебувають 25 осіб. Стільки ж постраждалих проходять курс лікування в лікарнях Москви і Краснодарського краю РФ.

Одного з потерпілих вже виписали з лікарні.

"З Сімферопольською клінічної лікарні швидкої медичної допомоги №6 відправлений на амбулаторне лікування один з потерпілих", - повідомили в так званому "МОЗ" окупованого Криму.

Нагадаємо, 17 жовтня в будівлі політехнічного коледжу (кол. металургійний технікум) в окупованій Керчі стався вибух. За попередніми даними, вибуховий пристрій спрацював у їдальні коледжу. Загинули 20 осіб (5 викладачів і 15 студентів), ще кілька десятків дістали поранення, зокрема важкі.

Підконтрольні російським окупантам слідчі органи кваліфікували напад за статтею "теракт", згодом перекваліфікували його на "вбивство". За даними російського слідства, 18-річний студент коледжу Владислав Росляков влаштував вибух і стрілянину в закладі, а потім наклав на себе руки.

Прокуратура АР Крим (Україна) відкрила кримінальне провадженняч. 3 статті 258 Кримінального кодексу України – теракт. Співчуття сім'ям жертв масового вбивства в Керчі висловили президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман і міністр закордонних справ Павло Клімкін. Голова держави наголосив на тому, що жертвами злочину стали українські громадяни.

Докладніше про трагедію в окупованій Керчі читайте в матеріалі Валентини Самар "Пристріл" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".