Дмитра Тимчука поховають у Бердичеві

21 червня 23:11

Громадянська панахида відбудеться в київському Будинку офіцерів.

 

Народного депутата Дмитра Тымчука, який загинув 19 червня, поховають у Бердичеві Житомирської області. Громадянська панахида відбудеться в столичному Будинку офіцерів у суботу, 22 червня, повідомив помічник депутата і координатор групи "Інформаційний спротив" Олексій Копитько.

"Прощання з Дмитром Тымчуком буде завтра з 10 до 11 у Будинку офіцерів (вул. Грушевського, 30/1). Похорони будуть у Бердичеві", - написав Копитько на своїй сторінці в Facebook увечері п'ятниці, 21 червня.

Народний депутат Дмитро Тимчук загинув у середу, 19 червня. Причиною смерті стало вогнепальне поранення в голову. Поліція зареєструвала кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство). Серед версій, які розглядає слідство: умисне вбивство, самогубство і необережне поводження зі зброєю.

З березня 2014 Дмитро Тимчук став координатором групи "Інформаційний спротивір", яка детально висвітлювала події в Криму, російську агресію в Донбасі, диверсійно-підривну діяльність РФ в Україні.

На позачергових виборах до Ради в 2014 році Тимчук був обраний народним депутатом за списком "Народного фронту", згодом став членом парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони.