Через Путіна Севастополь загруз у вуличних пробках - ЗМІ

14 березня 19:25

Протягом кількох годин деякі вулиці міста були заповнені машинами.

 

В окупованому Росією Севастополі 14 березня утворилися великі пробки на ряді вулиць з-за приїзду президента Росії Володимира Путіна, повідомляє Крим.Реалії.

Наголошується, що під час перебування Путіна утворилися затори через введення обмежень зупинки та стоянки усіх видів транспорту на площі Нахімова, на ділянці вул. Леніна (між площами Суворова, Нахімова), на проспекті Нахімова, на ділянці вул. Радянська (від вул. Вороніна до вул. Леніна). На цих ділянках протягом декількох годин можна було спостерігати величезні низки повільно рухаючихся транспортних засобів.

Раніше у Кремлі повідомили про наміри Путіна відвідати анексований Крим напередодні чергових президентських виборів у Росії та четвертої річниці окупації півострова.

На ряді вулиць окупованого Севастополя в день приїзду президента країни-агресора обмежили рух транспорту.

Попередній раз Путін разом із прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим відвідували Крим у серпні 2017 року. У Севастополі Путін зустрівся з окупаційною адміністрацією і байкерами з прокремлівського клубу "Нічні вовки", а також поприсутствовал на відкритті пам'ятника російському імператору Олександру III.

Вибори президента РФ призначені на 18 березня – голосування приурочене до четвертої річниці окупації Криму Росією.

Детальніше про вибори без вибору в Росії читайте в статті Івана Валюшка "Все буде Путін" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".