Бойовиків змушують підписувати контракти на військову службу через "підготовку наступу" – ІС

22 грудня 10:04

Серед російсько-терористичних військ поширюються чутки про нібито підготовку української армії до настання в лютому 2016 року.

 

Серед командного складу середньої ланки у формуваннях "ДНР" поширюється інформація про перенесення на місяць масштабного наступу, який ніби готує ЗСУ , повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Серед бойовиків "3-ї мотострілецької бригади армії ДНР" ходять чутки, що наступ українських військ готується в лютому 2016 р. На тлі поширюваних чуток відзначається примус з боку командного складу до підписання контрактів на військову службу рядовим складом" бойовиків", - пише він.

Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление".Российско-террористические войска на Донбассе продолжают сохр...

Опубликовано Dmitry Tymchuk 21 декабря 2015 г.

Читайте також: Бойовики "ДНР" хочуть передати РФ активи підприємств окупованої зони – ІС

Разом з тим, за даними ІС, в зоні АТО готується новий наступ бойовиків. Активізація дій НВФ викликана спробою "переграти" Мінські домовленості на користь РФ.

У свою чергу українська розвідка охарактеризувала ситуацію в зоні АТО як складну, а також попередила про те, що бойовики готуються до відновлення масштабних бойових дій в Донбасі.